Amazon Ergonomic Executive Mesh Home Office Kursi

Katrangan singkat:

Nomer Model: HY-922S-1

Ukuran: Standard

Rangka: Plastik + Serat

Bahan Sarung Kursi: Mesh

Foam: umpluk cetakan

Tipe Lengan: PU pad 2D sandaran tangan sing bisa diatur

Tipe Mekanisme: Mekanisme Multifungsi

Angkat Gas: D100 kelas 3 chrome gas lift

Base: R350mm Chrome Base

Kastor: 60mm PU Kastor bisu


Detail Produk

Tag produk

1

Sorotan produk

1.Desain ergonomis: Kursi ergonomis mburi mimics wangun balung manungsa, nyediakake support sampurna kanggo bali lan gulu, ngijini sampeyan kanggo njaga posisi lungguh bener kanggo pengalaman luwih nyaman.Konstruksi unik Kursi Kantor Ergonomis Paling apik nyebarake tekanan awak, nyedhiyakake pengalaman lungguh sing nyaman sanajan suwene lungguh, ngucapake pamit kanggo kesel.

2

2.Breathable bolong: The breathable bolong bali ing kursi kantor ergonomis iki menehi support nalika tetep bali kelangan lan nyaman.Udhara sing adhem nyebar liwat bolong supaya punggung ora kringet lan ngidini sampeyan njagong ing kursi kanthi luwih suwe dibandhingake karo kursi tradisional.

3

3.Kualitas dhuwur kanthi garansi 5 taun: Kursi Kantor Modern iki digawe kanggo tahan.Nduweni kapasitas bobot 330 LBS lan digawe saka bahan kualitas paling dhuwur, kalebu umpluk cetakan kapadhetan dhuwur, mekanisme multi-fungsi kanthi miring & fungsi ngunci tingkat apa wae, lift gas kelas 3 sing disetujoni SGS, lengen luwes 2D & headrest luwes 1D, lan roller- agul-agul gembong caster PU sing ngijini sampeyan kanggo mindhah gampang tengen lantai kantor.Entuk kursi kantor - lan tambah kepenak kerja!

4
5

4.Easy kanggo Déwan - Kursi kantor luwes dilengkapi kabeh hardware lan pribadi perlu.Deleng instruksi sing jelas lan sampeyan bisa ngumpul kanthi lengkap sajrone 10 menit.

Kaluwihan Kita

1.Located in Jiujiang, Foshan, HERO OFFICE FURNITURE iku produsen profesional lan eksportir kursi kantor & kursi game liwat 10 taun.
2. Area pabrik: 10000 sqm;150 buruh;720 x 40HQ saben taun.
3.Rega kita banget competitive.Kanggo sawetara aksesoris plastik, kita mbukak cetakan lan nyuda biaya sabisa.
4.Low MOQ kanggo produk standar kita.
5.We ngatur produksi strictly miturut wektu pangiriman dibutuhake dening pelanggan lan ngirim barang ing wektu.
6.We duwe tim QC profesional kanggo mriksa bahan baku, semi-produk lan produk rampung, kanggo nggawe manawa kualitas apik kanggo saben pesenan.
7. Garansi kanggo produk standar kita: 3 taun.
8.Layanan kita: respon luwih cepet, balesan email ing siji jam.Kabeh dodolan mriksa email liwat ponsel utawa laptop sawise kerja-mati.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan