Staples Executive Ergonomics Ikea Best Home Office Kursi Sale

Katrangan singkat:

Nomer Model: Q-2212

Ukuran: Standard

Rangka: Nylon

Bahan Sarung Kursi: Mesh

Tipe Busa: Kapadhetan dhuwur Busa

Tipe Lengan: 1D Nylon sandaran tangan sing bisa diatur (munggah & mudhun)

Tipe Mekanisme: Mekanisme multi-fungsi

Angkat Gas: 100mm

Dasar: R340mm Nylon Base

Kastor: 60mm Kastor/PU


Detail Produk

Tag produk

Sorotan produk

1.Desain ergonomis- Kursi Kantor Dhuwur Back Mesh nyedhiyakake 4 titik dhukungan (sirah / punggung / bokong / tangan) lan dhukungan lumbar sing tepat.Dhuwur jog, headrest lan backrest bisa gampang diatur kanggo nyukupi kabutuhan beda.

2.Breathable lan nyaman bolong- Kursi kantor ergonomis nggunakake desain bolong breathable kanggo nyegah akumulasi kringet lan panas.

fjyhg (1)

3.Kualitas dhuwur kursi alus-The Kapadhetan dhuwur umpluk bantal-tahan kanggo abrasion lan ewah-ewahan bentuk, karo elastisitas cocok, menehi pengalaman nyaman, banget cocok kanggo nggunakake kantor long-term, lan supaya lemes.

4.Mekanisme multi-fungsi- Sawise suwene kerja, sampeyan bisa ngeculake gagang mekanisme kanggo ngiringake kursi kanggo istirahat lan istirahat sing paling apik sing trep banget kanggo urip saben dina lan wektu kerja.

fjyhg (2)

5.1D sandaran tangan sing bisa diatur kanthi bebas- Armrests kanggo kursi kantor iki bisa diatur kanthi bebas kanggo arah munggah lan mudhun.

6.Awet bisu universal wheel-Gembong kita digawe saka bahan PU awet karo diameteripun ageng 60MM.Gamelan 360° ngleyang sepi kaya mouse, ora ana swara bakal ngganggu swasana ati apik.roda bisu PU muter lancar, ora gawe piala ing lantai kayu.

fjyhg (3)

7. Gampang kanggo Déwan - Kursi kantor luwes dilengkapi kabeh hardware lan pribadi perlu.Deleng pandhuan sing jelas lan sampeyan bisa ngumpul kanthi lengkap sajrone 15 menit.

Kaluwihan Kita

1.Located in Jiujiang, Foshan, HERO OFFICE FURNITURE iku produsen profesional lan eksportir kursi kantor & kursi game liwat 10 taun.

2. Area pabrik: 10000 sqm;150 buruh;720 x 40HQ saben taun.

3.Rega kita banget competitive.Kanggo sawetara aksesoris plastik, kita mbukak cetakan lan nyuda biaya sabisa.

4.Low MOQ kanggo produk standar kita.

5.We ngatur produksi strictly miturut wektu pangiriman dibutuhake dening pelanggan lan ngirim barang ing wektu.

6.We duwe tim QC profesional kanggo mriksa bahan baku, semi-produk lan produk rampung, kanggo nggawe manawa kualitas apik kanggo saben pesenan.

7. Garansi kanggo produk standar kita: 3 taun.

8.Layanan kita: respon luwih cepet, balesan email ing siji jam.Kabeh dodolan mriksa email liwat ponsel utawa laptop sawise kerja-mati.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan